Què és el TOEIC?

Test of English for International Communication (TOEIC®). El TOEIC és un dels certificats oficials de llengua anglesa més utilitzat mundialment. L’any 2016, se’n van examinar més de 7 milions de candidats arreu del món, 45.000 dels quals a Espanya. Aquest fet l’ha convertit en un dels exàmens més utilitzat en l’àmbit professional per a l’avaluació de nivell d’anglès. Així mateix, el TOEIC® s’utilitza a més de 14.000 organitzacions de 180 països, per davant del seu germà d’ETS, el TOEFL, que examina 1.600.000 candidats.

Certificat garantit

El TOEIC no el pots suspendre mai: es tracta d’un únic examen multinivell en què sempre obtens una nota i un certificat oficial amb el teu nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú (A1, A2, B1, B2 o C1).

Examen dividit en dues parts

El TOEIC està dividit en dues parts: Listening&Reading i Speaking&Writing. Tu decideixes si et vols presentar només a una part o a totes dues. A més a més, en cas que no aconsegueixis la puntuació desitjada, podràs repetir només la part de la qual vulguis millorar la nota, sense haver de pagar tota la matrícula una altra vegada.

Sense pressions

Al TOEIC, la prova de Speaking la faràs mitjançant un ordinador i uns auriculars, i tu mateix en gravaràs les respostes.

Resultats en temps rècord

El TOEIC és la millor opció si et cal obtenir el certificat amb rapidesa. Podràs veure la nota online de l’examen de Listening&Reading al cap de només 4 dies* i el certificat oficial, al cap de 15 dies*. (*laborables, de dilluns a divendres)Per què triar TOEIC?

El TOEIC és un dels certificats oficials en llengua anglesa amb més reconeixement internacional, tant en l'àmbit educatiu com professional, i amb el qual el candidat podrà aconseguir els seus objectius lingüístics.

Amb el TOEIC podràs obtenir el certificat d’anglès que et cal per graduar-te, requisit indispensable a la UdG.

Marxa d’Erasmus i gaudeix d’una experiència única. A més, si certifiques que tens el nivell B2 podràs participar al programa Beca Erasmus+.

Accedeix a màsters i postgraus: requisit cada vegada més necessari a l’hora de cursar tot tipus de programes postuniversitaris.

Obre’t portes al món laboral: el TOEIC és un dels certificats més acceptat i el que prefereixen les multinacionals i organitzacions en els processos de selecció i promoció interna.