Què és el TOEIC?

Test of English for International Communication (TOEIC®). El TOEIC és un dels certificats oficials de llengua anglesa més utilitzats mundialment. L’any 2016 se’n van examinar més de 7 milions de candidats arreu del món, 45.000 dels quals a Espanya. Aquest fet l’ha convertit en un dels exàmens més utilitzats en l’àmbit professional per a l’avaluació de nivell d’anglès. Així mateix, el TOEIC® s’utilitza a més de 14.000 organitzacions de 180 països, per davant del seu germà d’ETS, el TOEFL, que examina 1.600.000 candidats.

Certificat garantit

El TOEIC no el pots suspendre mai: es tracta d’un únic examen multinivell en què sempre obtens una nota i un certificat oficial amb el teu nivell d’anglès, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (A1, A2, B1, B2 o C1).

Examen dividit en dues parts

El TOEIC està dividit en dues parts: Listening&Reading i Speaking&Writing. Tu decideixes si et vols presentar només a una part o a totes dues. A més a més, en cas que no aconsegueixis la puntuació desitjada, podràs repetir només la part de la qual vulguis millorar la nota, sense haver de pagar tota la matrícula una altra vegada.

Sense pressions

Al TOEIC, la prova de Speaking la faràs mitjançant un ordinador i uns auriculars, i tu mateix en gravaràs les respostes.

Resultats en temps rècord

El TOEIC és la millor opció si et cal obtenir el certificat amb rapidesa. Podràs veure la nota en línia de l’examen de Listening&Reading al cap de només 4 dies*, i tindràs el certificat oficial al cap de 15 dies*. (*laborables, de dilluns a divendres)Per què triar TOEIC?

El TOEIC és un dels certificats oficials en llengua anglesa amb més reconeixement internacional, tant en l'àmbit educatiu com professional, amb el qual el candidat podrà aconseguir els seus objectius lingüístics.

Amb el TOEIC podràs obtenir un certificat d'anglès que et permetrà reconèixer crèdits per al teu grau.

Marxa d’Erasmus i gaudeix d’una experiència única. A més, aportant un certificat d'idioma, podràs tenir punts extra per a les beques mobint.

Accedeix a màsters i postgraus. El nivell de llengua és un requisit cada vegada més necessari a l’hora de cursar tot tipus de programes de postgrau.

Obre’t portes al món laboral: el TOEIC és un dels certificats més acceptats i el que prefereixen les multinacionals i organitzacions en els processos de selecció i promoció interna.